"Marsuista" on nyt sitten kehittynyt kerrassaan suloisia pikkukoiria! Pullukkamahat painelevat töppöjaloillaan jo pitkin lattioita eikä Hile-mamma pääse enää niitä karkuun muuten kuin hyppäämällä sängylle. Hile haluaakin välillä "taukoa" lastenhoidosta ja katselee mielellään meidän kanssa telkkaria tai makaa seurana kun surffailen netissä. Toki jos pennut alkavat huutelemaan, niin Hile menee heti paikalle arvioimaan tilannetta.

Pennuille on jo alkanut tulla yksilöllisiä luonteen piirteitäkin. Nipsu on aina se, joka ensimmäisenä herää ja juoksee suoraan syliin  Se on muutenkin kovin ihmisläheinen ja rakastaa rapsuttelua ja sylittelyä. Deni ja Minttu ovat vähän rauhallisempia tapauksia ja enemmän "mietiskelijöitä". Toki nekin tykkäävät kiipeillä syliin ja antaa kielipusuja Pentueen ärhäkimmät tapaukset ovat sitten Dali ja Dina. Näiltä pennuilta kuulee jo murinaa ja Dina mielellään puree sisaruksiaan korvasta ja kaataa niitä selälleen lattialle. Mahtaa tulla aikamoinen riiviö tästä tytöstä!

Tänään pennuilla on uusia kokemuksia. Ensimmäiset vieraat kävivät katsomassa niitä ja etukäteen mietin, miten pennut mahtavat käyttäytyä. No, pennut olivat ihan innoissaan kun tuli uusia rapsuttelijoita ja vähän maistelivat puseron reunaakin...  Toinen uusi kokemus oli jauheliha! Pennuista tulikin heti verenhimoisia petoja ja jauhelihalautanen tyhjeni alle aikayksikön! Ja minä kun luulin, että niillä oli masut täynnä kun juuri tankkasivat Hileen maitobaarissa... No, ovatpa kunnon ahneita ausseja