Tai no ei oikeastaan ihan vielä, sillä viikko sitten tähän aikaan maailmassa oli vain yksi pentu, Dali. Dali käyttääkin esikoisasemaansa hyväksi ja pitää huolen maitobaaripaikastaan. Niinpä Dali tarjoaakin tänään virtuaaliset 1 kilo kakut kaikille ihailijoilleen Eipä ole  meillä vielä koskaan aiemmin viikon ikäinen pentu saanut kilon painoa rikki, mutta nyt on! Ja täytyy sanoa, että kyllä se tuossa Dalin vyötärön ympärystässäkin erottuu Mutta mikäpä siinä kun on vain viisi pentua niin kaikille riittää hyvin maitoa ja uskallan kyllä luvata uusille pennun ostajille, että näistä tulee ainakin AHNEITA

Ihanasti on kaikille pennuilla alkanut tulla pigmenttiä kirsuun, joten tuskin jää merleillekään vaaleanpunaista kirsuun enää aikuisena. Jännityksellä odotellaan, milloin silmäkulmat alkavat raottumaan, vielä ei kyllä ole merkkejä siihen suuntaan, joten saadaan varmaan odotella ensi viikkoon.

Hile vahtii pentujaan ja kuuntelee aina tarkasti, kuka tulee pentuhuoneeseen. Vieraita meille ei vielä päästetääkään vaan Hile saa rauhassa hoitaa pentujaan. Molly tosin jo kovasti hinkuisi yläkertaan pentuja hoitamaan ja kuuntelee haikeana pentujen vikinää alakerrassa.

Tässä meidän viikon ikäisten jytkyjen painot:

Dali 1010g

Unna 830g

Deni 895g

Gina 700g

Nipsu 880g

Pennut saivat jo "oikeat" nimensä:

Capricole Milkshake "Dali"

Capricole Milk'n Honey "Unna"

Capricole Marshmallow "Deni"

Capricole Mint'n Choco "Gina"

Capricole Mudcake "Nipsu"