Hile kävi meillä eilen kyläilemässä toisen omistajansa Marin kanssa kun luoksemme tuli eräs perhe tutustumaan Hileeseen pentukuumeen merkeissä. Hilen vatsa on jo hieman pyöristynyt, mutta mitään 10 pennun pentuetta tuskin on tulossa. Hile nauttii olotilastaan ja jaksaa reippaasti vielä käydä lenkillä, vaikka alkaakin jo vähän helpommin läähättämään. Odotusaika on sujunut hyvin ja Hilen ruokahalu on pysynyt suurena.

Ihastuin uuteen ruokamerkkiin ja sitä nyt Hile syökin ja myös pennut tulevat sitä syömään. Ruoka on Orijen puppy. Täällä paljon lisää englanniksi. Tässä valmistajan sivuilta tekstiä, mikä sai minut kokeilemaan tätä ruokaa:

Ravintoa luonnosta

Kaikista muista lemmikkieläinten kuivaruuista poiketen ORIJEN on valmistettu tuoreista ja monipuolisista raaka-aineista, jotta lemmikkisi mahdollisimman luonnonmukaista ravintoa.

ORIJENISSA on biologisesti sopiva suhde lihaa ja kasviksia (70/30) ilman viljaa. ORIJEN kuivaruoka sisältää runsaasti proteiinia ja vähän hiilihydraatteja, joten se tarjoaa parhaan mahdollisen ravinnon lemmikillesi.

ORIJEN sopii kaikenikäisille, kokoisille ja rotuisille koirille ja kissoille. ORIJEN-kuivaruoka on luonnonmukainen ja maukas tapa pitää koirasi ja kissasi onnellisena, terveenä ja vahvana.

Käytämme tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita, kuten kanaa, kalkkunaa, ankkaa, kananmunia, villisikaa, biisonia, possua, lammasta sekä järvi- ja merikalaa. Raaka-aineet on tuotettu lähialueilla ja luokiteltu ihmisravinnoksi kelpaaviksi. Raaka-aineet toimitetaan tuoreena päivittäin.

Ruuan säilöntäaineena on käytetty luonnon E-vitamiinia eli EI sisällä synteettisiä säilöntäaineita (BHA ja BHT), joiden on todettu aiheuttava koirilla allergiaa.

Ohessa vielä muutama kuva odottavasta mammasta: