Hilen vatsa laajenee ja liikkuu! Nyt pennut ovat alkaneet riehua ja rummuttavat äitinsä kylkiä ahkeraan. Jännä nähdä, millaisia villikkoja sieltä tällä kertaa tulee. Hile tykkää kovasti kun vatsaa tunnustellaan ja nauttii keskipisteenä olosta. Sen kävely alkaa jo olla hitaampaa ja kankeampaa eikä vatsa taivu enää niin paljoa, että Hile pystyisi itse  tutkimaan takapäätään.

Itse mammakoira on koko raskauden voinut erinomaisesti ja ruokahalu on pysynyt hyvänä, vaikka nyt ei enää jaksakaan kerralla syödä kovin suuria annoksia. Maanantaina Hile muuttaa meille ja pääsee pentuhuoneeseen tutustumaan ja asumaan. Täytyy vain viikonloppuna alkaa kasailemaan pentulaatikkoa!

Ja jottei ihan unohdettaisi toista osapuolta eli isää, niin vähän Lintsinkin kuulumisia. Lintsi ja omistajansa Janina muuttivat pari viikkoa sitten Kannukseen opiskelemaan kennellinjalle.  Hauskan sattuman vuoksi samaan paikkaan pääsivät myös tyttäreni Vilja ja Lintsin puolisisko Hulda. Capricole-koirilla on siis hieno edustus siellä  (Opiskelemaan otettiin vain 16 opiskelijaa).

Lintsi ja Hulda ovat ahkerasti treenailleet hakua, jälkeä ja vähän tottistakin. Viime viikolla olivat poliisit tulleet esittelemään omia koiriaan ja kovasti ihastuneet Lintsiin ja Huldaan ja kyselleet niiden rodusta. Hulda olikin kuulemma edustanut edukseen ja näyttänyt tottisliikkeitään hienosti   Eiköhän tuolla treenauksella pian saada molemmille koirakoille jotain tuloksiakin, mahdollisesti pk-puolelta?

Mutta Vihdissä vielä rauhallista ja yritetään jaksaa odottaa ensi viikon lopulle